Početna > Ribe - recepti > Lignje na roštilju

Lignje na roštilju

1 kg liganja (mlade)
žlica octa
voda, sol, papar, ulje, ocat, peršunovo lišće

Lignje očistite, operite i posušite. U vodu stavite ocat, sol, papar, lignje. Kuhajte dok ne omekšaju. Ocijedite ih i pecite na zagrijanom roštilju. Pečene lignje prelijte miješavinom maslinovog ulja, octa, soli i papra. Pospite nasjeckanim peršunovim listom i odmah poslužite. (režanj bijelog luka neće biti naodmet).

Kategorije:Ribe - recepti
  1. 03/10/2014 u 02:05

    I do not even understand how I finished up here, however I
    thought this submit used to be good. I don’t realize
    who you’re however definitely you’re going to a famous blogger in the event you aren’t already.
    Cheers!

  1. No trackbacks yet.

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: